Lajme nga Shoqata

Emrat e kryesise se re, mandatit 2013-2015

Donec eget elit at lacus commodo ullamcorper eu ut lorem. Duis blandit interdum nulla eu dignissim. Nullam tempor tellus quis felis feugiat posuere. Morbi non nisi massa, nec ullamcorper enim. Fusce pretium libero vitae est molestie at molestie tellus lobortis. Sed nec sem magna, in volutpat erat. Ut lobortis aliquet congue.

Sot ne zyrat e Shoqates Atdhetare Dibra u mbajt takimi i keshillit te ri.
Ne kete takim u zgjodhen emrat e kryesise se re te shoqates per kete mandat.
Ja emrat:

Executive Officers/ Ekzekutive
Musa Pacuku- Chairman/Kryetar
Ilirjan Rusi – Vice-Chairman/Nën-kryetar
Murat Mela – Vice-Chairman/Nën-kryetar
Muharem Borova –  Secretary/Sekretar
 
Osman Greva – Asst.Secretary/Ndihmës Sekretari
Selaudin Radoveshi – Treasurer/Arkëtar
Besim Ramadani – Treasurer/Arkëtar
Shpetim Kasapi – Treasurer/Arkëtari
 
Board of Trustees/ Bordi Drejtues
 
1. Adice Veliu
2. Ago Maqellara
3. Agron Maslinka
4. Bashkim Kllobocishta
5. Emin Egriu
6. Fatmir Begu
7. Fisnik Daci
8. Muharem Shehu
9. Omer Papraniku
10. Refik Kosovrasti
11. Ylber Pilku
 
Pas zgjedhjeve te kryesise, kryetari i ri Musa Pacuku caktoi dhe daten e mbeledhjes se ardhshme e cila do te jet me Janar 27 oren 11:00 am ku u la qe te bisedohet per plan programin e ketij mandati dhe reth administrates.
 

Nga keshilli i SHAD-it

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

/* ]]> */