Lajme nga Dibra

Solidarizohuni me dibranet – firmosni peticionin per Rrugen e Arberit

Shkarko formularin, plotesoje dhe kopjen me firmat origjinale nise me poste. Pas shkarkimit ne formatin PDF nga interneti, peticionin duhet ta printoni dhe duhet ta nënshkruani ju ose miqtë tuaj. Pas plotësimit, peticionin mund ta postoni me postë në adresën: Gazeta “Rruga e Arbërit”, Rr. “Zenel Baboci”, Pall. “Ferar”, Tirana- Albania. Ata që banojnë në Tiranë mund ta sjellin dorazi pranë redaksisë së gazetës “Rruga e Arbërit”, çdo ditë nga e hëna deri të shtunën nga ora 9:00 deri 14:00. Ata që e kanë firmosur peticionin ONLINE në www.change.org, NUK DUHET ta nënshkruajnë atë në letër! Për komente ose pyetje shkruani në email: <gezim.alpion@hotmail.co.uk> ose <rrugaearberit@gmail.com>
Tel: 069 20 68 603 / 067 30 73 265 / 068 65 08 441
Së bashku do ia arrijmë qëllimit.
 

 

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

/* ]]> */