Intervista

Zeri i Amerikes : Intervistë me Kryetarin e Komunës së Dibrës, Ruzhdi Lata

photo4

Këto ditë, një grup kryetarësh të komunave në Maqedoni me banorë shqiptarë erdhën në Shtetet e Bashkuara  për t’i bërë thirrje shqiptarëve nga Maqedonia me të drejtë vote të marrin pjesë në zgjedhjet e parakoshme parlamentare të 27 prillit. Imigrantët nga Maqedonia kanë të drejtë të votojnë nëpër ambasadat e vendit të tyre në botë dhe tre deputë në parlamentin e Maqedonisë dalin nga diaspora, nga Shtetet e Bashkuara, Evropa dhe Australia. Kryetari i Komunës së Dibrës, Ruzhdi Lata i dha të hënën një intervistë Zërit të Amerikës nga Nju Jorku.

 
http://www.zeriamerikes.com/content/intervist%c3%ab-me-kryetarin-e-komun%c3%abs-s%c3%ab-dibr%c3%abs-ruzhdi-lata-/1868304.html

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

/* ]]> */