Lajme nga Dibra Media

Fushata sot Tetovë, Veles, Shkup dhe Dibër

Fushata sot Tetovë, Veles, Shkup dhe Dibër

Fushata sot Tetovë, Veles, Shkup dhe Dibër

 
Partitë politike dhe kandidatët për president edhe sot vazhdojnë fushatën intensive zgjedhore për zgjedhjet presidenciale.
Kandidati i VMRO-DPMNE, Gjorgje Ivanov do të qëndrojë në Veles, Negotinë, Kavadarcë si dhe në Gradsko dhe Rosoman, ku pritet të mbahen mitingje. Kandidati i LSDM-së, Stevo Pendarovski do të qëndrojë në Shutkë, Çair, Butel dhe zonat e tjera të Shkupit.
Kandidati i PDSH-së, Iljaz Halimi do të mbajë tubim promovues në Dibër. Ndërsa BDI me moton “Jo presidentit të njëanshëm” do të zhvillojë takime me qytetarët e Tetovës dhe në zonën përreth. (INA)

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

/* ]]> */