Kulture Lajme nga Dibra

Klubi i Karates Uraniku nga Dibra – shkelqeu Tirane

Klubi i Karates Uraniku nga Dibra – shkelqeu Tirane
 
Dje me dat 22.06.2014 KK URANIKU udhetoi per Tirane ku mori pjese ne turneun nderkombetar “KAMZA KARATE OPEN”.Te pranishem ishin klube na Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Mal i Zi, Greqia etj.
KK Uraniku u paraqit me 10 garues ne dy disciplina KATA dhe KUMITE dhe aritem qe te sjellim gjithesejt 17 medalje.
 
– Jon Batku shkelqeu dhe ariti te shpallet kampion i dyfishte dhe fitoi 2 vende te 1 si ne kata ashtu edhe ne kumite dhe u dekorua me 2 medalje ARI.
– Fetije Beqiri vendi i 2 ne kata dhe vendi i 3 kumite
– Blerta Beqiri vendi i 2 ne kata dhe vendi i 3 kumite
– Muhamed Dovolani vendi i 2 ne kumite
– Arsim Iseni vendi i 3 kumite senior dhe vendi i 3 kata senior ne nje konkurence shume te larte.
– Ardit Marku vendi i 3 ne kata vendi i 3 ne kumite me disa lufta te fituara. – Shqipêron Lazri vendi i 3 ne kata.
– Benet Marku vendi i 3 kata vendi i 3 kumite
– Bledi Piperku vendi i 3 kata vendi i 3 kumite
– Arianit Piperku vendi i 3 ne kata
Nje falemderi i vecante i shkon per Mazllum Lleshi i cili cdohere ne momentet kyce na eshte gjendur prate, gjithashtu nje falemderim edhe per DIECOTEC te cilet na ndihmuan dhe nje falemderim per UNIK TURS i cili ne menyre te panderprere po na ndihmon. Ki ishte nje vit shum i sukseseshem per ne dhe me kete gare po e perfundojme kete stinor. Faleminderit per te gjithe keta sportiste qe japin kontributin e tyre per ta perfaqesuar DIBREN ne te gjithe arenat si kombetare ashtu edhe nderkombetare me respekt nga stafi drejtues i Klubi i Karates URANIKU.
KK URANIKU SHKELQEU NE TIRANE
 Dje me dat 22.06.2014 KK URANIKU udhetoi per Tirane ku mori pjese ne turneun nderkombetar "KAMZA KARATE OPEN".Te pranishem ishin klube na Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Mal i Zi, Greqia etj.
KK Uraniku u paraqit me 10 garues ne dy disciplina KATA dhe KUMITE dhe aritem qe te sjellim gjithesejt 17 medalje.
- Jon Batku shkelqeu dhe ariti te shpallet kampion i dyfishte dhe fitoi 2 vende te 1 si ne kata ashtu edhe ne kumite dhe u dekorua me 2 medalje ARI.
- Fetije Beqiri vendi i 2 ne kata dhe vendi i 3 kumite
- Blerta Beqiri vendi i 2 ne kata dhe vendi i 3 kumite
- Muhamed Dovolani vendi i 2 ne kumite
- Arsim Iseni vendi i 3 kumite senior dhe vendi i 3 kata senior ne nje konkurence shume te larte.
- Ardit Marku vendi i 3 ne kata vendi i 3 ne kumite me disa lufta te fituara.  - Shqipêron Lazri vendi i 3 ne kata.
- Benet Marku vendi i 3 kata vendi i 3 kumite
- Bledi Piperku vendi i 3 kata vendi i 3 kumite
- Arianit Piperku vendi i 3 ne kata
Nje falemderi i vecante i shkon per Mazllum Lleshi i cili cdohere ne momentet kyce na eshte gjendur prate, gjithashtu nje falemderim edhe per DIECOTEC te cilet na ndihmuan dhe nje falemderim per UNIK TURS i cili ne menyre te panderprere po na ndihmon. Ki ishte nje vit shum i sukseseshem per ne dhe me kete gare po e perfundojme kete stinor. Faleminderit per te gjithe keta sportiste qe japin kontributin e tyre per ta perfaqesuar DIBREN ne te gjithe arenat si kombetare ashtu edhe nderkombetare me respekt nga stafi drejtues i KK URANIKU.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

/* ]]> */