Lajme nga Dibra Opinione

Ikën nje drejtor kërcovar,vjen nje dibran Drejtor policie kufitare

Ikën nje drejtor kërcovar,vjen nje dibran Drejtor policie kufitare
.March 21, 2015  21:02


.
SHKUP : Sërish rrokadë në Policinë kufitare për Rajonin e përëndimit  me qendër në Ohër, ku konfirmohet se  do të jetë Xhelal Lata, ai që do të marri nga dita e hënë drejtimin e kësaj structure policore.Xhelal Lata është kuadër nga Dibra e Madhe, dhe në këtë detyrë do të zëvendësojë Amdin Eminin nga Kërcova, i cili për rreth 1 vit ishte në krye të Drejtorisë së policisë kufitare, për rajonin e perëndimit të Maqedonisë.
Ky është ndryshimi i dytë që ndodh në hirarkinë e kësaj structure për një periudhë të shkurtër kohore . Drejtoria e Policisë kufitare për Perëndimin është e vendosur në Ohër, dhe ka në ingerencë zonën kufitare me Shqipërinë.(Strugalajm.com)

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

/* ]]> */