Lajme nga Dibra

Skandoze/ Kjo është rruga e Boshkut që e bëri Lata, dibranët ankohen

Qytetarë dibran janë të revoltuar nga rregullimi i rrugës së njohur të “Boshkut”, e cila është ngushtuar dhe pamundësohet lëvizja në dy akse.
Ajo është ngushtuar dhe me vështirësi të madhe po lëvizin makinat. Nga ana tjetër është krijuar një kaos i madh, që ka revoltuar dibranët, por edhe kalimtarët e tjerë që lëvizin në këtë aks rrugor. (INA)
rruga diberrruga diber3rruga diber4rruga2 diber

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

/* ]]> */