Lajme nga Diaspora Media Teknologji

17-vjeçari shqiptar mes 160 më të mirëve të SHBA

17-vjeçari shqiptar mes 160 më të mirëve të SHBA
By voal.ch | August 4, 2016
Genty+Daku
FacebookTwitter
Ai është djali i dy emigrantëve shqiptarë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por ja ka dalë të shkëlqejë duke përfunduar maturën me medalje ari dhe duke u renditur në 160 më të mirët e SHBA-së.
Quhet Genty Daku dhe është 17 vjeç. Djali me origjinë shqiptare pritet që në vjeshtë të fillojë studimet në Harvard, ndërkohë në dy verat e fundit, ka kontribuar në Shqipëri, duke mbledhur fonde që fëmijët të mësojnë anglisht në një kamp veror në Radomirë të Dibrës.
Rasti i Gentyt ka nisur të shpërndahet në rrjetet sociale, si shembull i suksesit dhe model për bashkëmoshatarët e tij.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

/* ]]> */