Lajme nga Diaspora Lajme nga Dibra Lajme nga Shoqata Media

Shqiptarët Republikanë në Staten Island mbështesin Grimm

Shqiptarët Republikanë në Staten Island mbështesin Grimm
Nga Beqir SINA – Staten Island NY
STATEN ISLAND NYC : Pronari i Kompanisë Shqiptare “Protect Dismantling” Belul Qoku së bashku me Republikanët Nick Beqi dhe Marko Kepi, organizojë, mbrëmë në një klub social të dibranve në Staten Island, një fushat për ngritjen e fondeve me ish-kongresmenin Michael Grimm, i cili kandidon në zgjedhjet paraprake, për një vend në Kongresin amerikan Qarkun 3-të, që përfshinë ishullin Staten Island dhe pjesën veriore të Brooklynit .
Ish-kongresisti i New Yorkut, Michael Grimm i dalluar për lidhjet e ngushta me komunitetin shqiptar, u premtojë mbështetesve të tij shqiptar në këtë distrikt se ai do të jetë gjithmonë përkrah komunitetit shqiptarë, duke fituar besimin e tyre.
Ndërsa më pas gjatë fjalës së tij Grimm, nxiti komunitetin shqiptarë, të integrohen sa më shumë dhe të punojnë sa më shumë për të arritur suksesin,e tyre dhe fënijeve, teksa u kujtojë atyre se edhe ai vet si një fëmijë emigranti, e filloi karjeren e tij, së bashku me prindërit nga punët më të rëndomta, por arriti të jetë i suksesshëm, duke sherbyer si marinës, dhe më pas një agjentë i FBI për disa vjet, ndërsa shërbeu për më shumë se dy mandate edhe në Kongresin amerikan, si kongresist i Staten Island.
Ish-kongresisti i New Yorkut, i cili dëshiron të rimarrë vendin e tij në Kongres nga republikanët në Staten Island, duke deklaruar një sfidë primare kundër nga pasardhësit të tij, GOP Rep. Dan Donovan, ka besim se do të ri marrë mbështetjen që ka pasur në partinë Republikane në garën paraprake.
Megjithse, përballja, e të dyve cila nga republikanët konsiderohet se mund të jetë një gozhdë e vërtetë, me të dy kandidatët që përpiqen të pikturojnë veten si kandidatët e vërtetë Trumpian në garë, do të jet deri në shtator e fortë, por Grimm dhe stafi i tij janë optimist se do të fitojnë, ka shkruar shtypi njujorkez.
Michael Caputo, një ish ndihmës i fushatës për Donald Trump, dhe një nga më të fuqishmimit dhe me ndikim në GOP, thuhet se po ndihmon fushatën e Grimm, kështu të paktën shkruajti gazeta ishullore Staten Island Advance .
Grimm, po ashtu simbas Staten Island Advance, ka kërkuar të marrë një “bekim” në garën fillimore edhe nga Steve Bannon, i cili është një konservator i linjës së ashpër dhe ish-strateg i lartë i Trump.
Republikanët thuhet se privatisht janë për Grimm, i cili mbetet popullor në Staten Island, dhe mund të mbizotërojë në GOP te Republikanët ishullor, edhe në shtator në garën brenda partisë Republikane.
Albanians Republican in Staten Island support Grimm
By Beqir SINA – Staten Island NY
STATEN ISLAND NYC: The owner of the Albanian Company “Protect Dismantling” Belul Qoku, together with the another members of Republicans Nick Beqi and Marko Kepi, organized a one fundraising for former state congressman Michael Grimm last night at a social club in Dibra in Staten Island, who runs in the republicans preliminary election, for a seat at the US Congress 3rd District, which includes the Staten Island Island and the northern part of Brooklyn.
Former New York representative, Michael Grimm, distinguished for close ties with the Albanian community, promised his Albanian supporters in this district that he would always be alongside the Albanian community, gaining their trust.
While in his speech, Grimm, encouraged the Albanian community, integrated as much as possible and worked hard to achieve their success, and remembers them as well as an immigrant child, started the quest along with the parents of the most common affairs, but succeeded in serving as a Navy, and later an FBI agent for several years, and while serving for more than two mandates at the US Congress as well Congressman of Staten Island.
Former New York congressman Michael Grimm, who wants to retake his place in Congress by Republicans at Staten Island, declaring a primary challenge against his successor GOP Rep. Dan Donovan, is confident that he will get back the support he has had in the Republican party in the preliminary race.
Although the confrontation of both Republicans is considered to be a real nail, both candidates trying to paint themselves as true Trumpian candidates in the race will be up to September, but Grimm and the staff are optimistic they will win, Staten Island press wrote.
Michael Caputo, a former campaign helper for Donald Trump, and one of the most powerful and influential in the GOP, said his going to be helping the Grimm campaign, said newspaper Staten Island Advance last years.
Grimm, also according to Staten Island Advance, has sought to get a “blessing” in the opening race by Steve Bannon, who is a hard-liner conservative and former senior Trump strategist.
Republicans said to be privately all are for Grimm, who remains popular on Staten Island, and may prevail on the GOP of the island Republicans, and in September in the race within the Republican Party.

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

/* ]]> */