Lajme nga Maqedonia Te Fundit

Albin Kurti: Shqiptarët në Maqedoni janë brenga ime më e madhe (VIDEO)

Themeluesi i Vetëvendosjes, Albin Kurti thotë se shqiptarët në Maqedonisë e kanë gjendjen shumë keq.

“Shqiptarët në Maqedoni janë brenga ime e madhe. Është brengë e madhe. Me shqiptarët në Maqedoni është një shpërputhje e jashtëzakonshme midis përmasë së tyre dhe gjendjes së tyre”, kishte deklaruar kohë më parë, Albin Kurti.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply