Teknologji

Dropbox prezanton shtojcat

Prej vitesh Dropbox ka ofruar API përmes të cilave palët e treta mund të ndërvepronin me përmbajtjet e ruajtura në shërbimin cloud.


Konkretisht Adobe, Google, Autodesk dhe Microsoft kanë bashkëpunuar në të kaluarën pikërisht për këtë qëllim.

Megjithatë tani i gjithë ky proces do të bëhet më i lehtë me prezantimin e Shtojcave të Dropbox.


Ndërsa API-të mundësonin tërheqjen e informacionit dhe rivendosjen në Dropbox, me shtojcat përdoruesit mund të veprojnë direkt në Dropbox.

Integrimet e para vinë nga Vimeo, Pixlr, Nitro PDF, airSlate dhe Smallpdf.

Shtojcat e parat nuk janë përzgjedhur pa ndonjë kriter, por sesa përdoruesit i kanë kërkuar.

Edhe pse u prezantua të Marten, ato nuk do të jenë të disponueshme deri më 27 Nëntor. /PCWorld Albanian


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply