Teknologji

ICT Academy trajnime në Cyber Security & Privacy

ICT Academy sjell një llojllojshmëri te trajnimeve te avancuara ne Siguri Kibernetike & Privatësi, me një staf te nivelit larte profesional dhe te motivuar për transferimin e njohurisë dhe gjenerimin e inovacioneve.


ICT Academy ju mundëson edukim dhe zhvillim të njohurive më me perspektivë në fushën e Cyber Security & Privacy.

Bëhu pjesë e zhvillimit të trendeve të fundit në CyberSecurity, Ethical Hacking, IT Security, Principet e përgjithshme në hakimin e zi & të bardhë, Metodologjia & mbrojtja e infrastrukturave kritike të informacionit (CIIP).


ICT Academy perdor metoda dhe teknika te kohës ne edukim dhe transferim të njohurive tek gjeneratat e reja, metodologjia e përdorur përfshin pjesën e ligjëratave dhe punës praktike hands-on.

Në fund të këtyre trajnimeve pjesëmarrësit do të njohim më mirë mekanizmat identifikues, parandalues dhe mbrojtës ndaj sulmeve kibernetike, dallimi i koncepteve dhe qëllimeve etike dhe joetike, njohuri teorike dhe praktike të identifikimit dhe zhvillimit strategjisë për mbrojtje të infrastrukturave kritike te informacionit (CII).

Apliko tani https://bit.ly/2PTkdq0 duke na përcjell kontaktet tuaja ne e-mail ose përmes telefonit 049 459 572. /PCWorld Albanian


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply