Lajme nga Kosova Te Fundit

Osmani nuk përjashton mundësinë e kandidimit për kryetare të LDK-së

Duke folur për zgjedhjet e brendshme në LDK që do të mbahen gjatë vitit 2019, deputetja Vjosa Osmani nuk e ka përjashtuar mundësinë e kandidimit për postin e të parit të partisë.

Në “Interaktiv” ajo ka thënë se më e rëndësishme është që të jetë garë e ndershme dhe të mos linçohet asnjë anëtar i LDK-së, por secili të japë kontributin e vet. Vendimin për të kandiduar apo jo për postin e kryetarit ajo ka thënë se do ta bëjë publik gjatë vitit të ardhshëm.

“Zgjedhjet janë në vitin e ardhshëm, kam synim që të jetë garë fer, të respektohet statuti i LDK-së, synoj që të mos linçohet askush, por secili të jap kontributin e vet. Gjitha gjeneratat duhet të bashkëpunojnë. Për këtë çështje do të kem përgjigje vitin e ardhshëm”, ka thënë Osmani.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply