Lajme nga Diaspora

Shqiptarët në Zvicër mbledhin qindra mijëra franga për skamnorët e ballkanit

E Mërkurë, 7 Nëntor 2018 – 20:23
albinfo.ch

Qindra mijëra franga u mblodhën për shoqatën “Jetimat e Ballkanit”, në tribunën islame me qëllim të vazhdimit të ndihmës për skamnorët.

Të shtunën më 03 nëntor 2018 u organizua edhe një tribunë për Shoqatën “Jetimat e Ballkanit”, kësaj radhe tribuna u mbajtë në Biel në Zvicër. Edhe kjo tribunë u realizua në organizimin e Urim Hoxhës, ku pjesëmarës kanë qenë mbi 1200 persona të cilët kanë udhëtuar nga shtetët tjera si: Gjermani, Itali, Francë, Austri etj, shkrun RTV Pendimi.

Qëllimi i tribunës ishte: T’i ndihmojmë “Jetimat e Ballkanit”

E rëndësishme është që në këtë tribunë mernin pjesë edhe shumë hoxhallarë dhe persona me shumë rëndësi si: Halil Kastrati, Dr.Musa Musai, Dr. Zekerija Bajrami, Vëllezërit Kurtishi dhe organizatori Urim Hoxhaj. Kjo tribunë është moderuar nga Hevzi Hasani dhe është transmetuar drejtpërdrejt në RTV Pendimi (Sponzor medial), shkruan boomerang, përcjell Albinfo.ch.

Ajo që duhet thekësuar është se në këtë tribune janë mbledhur deri në 116 mijë franga për Jetimat e Ballkanit.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply