Lajme nga Maqedonia

Kërkova vet shkarkimin tim nga kryesia e VMRO DPMNE-së –

Anëtar i VMRO-DPMNE, kohë më parë i shkarkuar nga pozita, anëtarë i komitetit ekzekutiv të VMRO-DPMNE. Ndryshe, njëri prej themeluesve të partisë dhe ish ministër i shëndetësisë, në qeverinë e VMRO-DPMNE-së në vitin 1998, Stojan Bogdanov në emisionin “360 Gradë” ka shpjeguar largimin e tij nga kryesia e VMRO DPMNE-së

Kërkova të shkarkohem pasi kohën e fundit kryesia e VMRO DPMNE-së përforcoi retorikën që nuk është në linjën e partive popullore evropiane e as në linjën e miqve tanë ndërkombëtarë gjegjësisht filloi të marrë qëndrime krejtësisht të kundërta në drejtim tjetër, me çka unë nuk mundja të pajtohem, këtë disa herë publikisht e kam thënë përmes kolumnave, përmes intervistave ku personalisht si anëtar i atëhershëm i Komitetit ekzekutiv dhashë mbështetje të drejtpërdrejtë për Marrëveshjen e Prespës- tha Bogdanov.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply