Lajme nga Maqedonia

Arifi: Gjykata duhet të sjell urdhër Gruevskin ta dërgojnë në ”Shutkë” me përcjellje policore

Profesoresha universitare, Besa Arifi e quan absurde mos-arrestimin e Gruevskit me arsyetimin se atë mbrëmë nuk mund ta gjenin për t’ia dhënë thirrjen. Ajo thotë se në këtë rast gjykata menjëherë duhet të sjell urdhër dhe ta dërgojnë në vuajtje të dënimit me përcjellje policore.

“Gruevski dukshëm i ik pranimit të ftesës. Në këto raste gjykata sjell urdhër dhe e çojnë në vuajtje të dënimit me përcjellje policore. Nuk luajnë symbyllur me të dënuarin”, tha për Portalb, Arifi.

Ajo sqaroi edhe atë se imuniteti e mbron deputetin vetëm nga paraburgimi dhe jo nga vuajtja e denimit.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply