Sports

Chelsea kërkon të nënshkruajë me “Pirlon e ri”

Zonja dhe zotërinj, po ju prezantojmë me Sandro Tonali, një mesfushor qendre i cili ka luajtur në Lombardia të Italisë. Ai luan për Brescia dhe ndër pikat e forta të lojës së tij janë pasimet e sakta, aftësitë me topin dhe situatat kreative gjatë lojës.  Ju kujtojnë dikë këto karakteristika? 18-vjeçari është versioni i ri […]

The post Chelsea kërkon të nënshkruajë me “Pirlon e ri” appeared first on TeleSport.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply