Sports

Ja ku luan mbrojtësi më i fortë italian

Marco Materrazzi, ish mbrojtësi i Interi-t, kampion bote në vitin 2003 me Italinë, foli për ‘SportWeek’, duke zbuluar arsyen pse ka mbajtur numrin 23 në fanellë:

“Isha 22 vjeç dhe e kaloja të gjithë kohën e lirë duke parë garat e NBA, të cila transmetoheshin pasdite. Michael Jordan ishte fantastik, bënte gjëra fantastike. Kështu vendosa të merrja fanellën me numrin 23”.

Në lidhje me mbrojtësin më premtues të futbollit “axurr”, ai ka zgjedhur 22-vjeçarin e Atalanta-s, Gianluca Mancini: “Është premtues, së bashku m Romagnoli-n, mbrojtësi më i fort italian”.

Shkarkoni aplikacionin më të mirë sportiv të momentit! Telesport është pjesë e tij. Kliko këtu > bit.ly/krowd9 për të marrë njoftimet në kohë reale për gjithçka ndodh!Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply