Me 6 truproja, shofer e veturë zyrtare MPB ende nuk bie në gjurmët e ish kryeministrit Gruevski?

Me ndryshimet ligjore të vitit 2013, Nikolla Gruevskit i takojnë 24/7 shofer dhe veturë zyrtare, si dhe 6 truproje, të gjitha të paguara dhe nën urdhër të MPB-së, shkruan Fakte. Ky privilegj i takon për aq kohë sa kohë në detyrën e Kryeministrit.

Që nga dje, Gruevski nuk është i kapshëm për organet e drejtësisë, pasi duhet të paraqitet në burgun e Shutkës për vuajtje të dënimit me dy vjet burg.

Parashtrohet pyetja, nëse këto 6 truproje dhe shoferi kanë dalur nga kontrolli zyrtar policor, apo MPB dhe Qeveria po luajnë blof se gjoja nuk dinë ku gjendet Gruevski?


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply