Feja

Publikohet Ilahija e shumëpritur – Kamerun nga Armend Beqiri dhe Merita Burrniku (Video)

Cover : Mostafa atef Qomarun قمر سيدنا النبي
Video: Meriton Derguti
Punoi: Amir Abazi
Studio: RGB Entertainment


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply