Lajme nga Maqedonia

Që sonte Gruevski duhet të paraqitet në burgun e Shutkës (VIDEO) –

Pasi Këshilli Penal i Gjykatës së Shkupit ka hedhur poshtë të gjitha ankesat e bërë nga ish-kryeministri Nikolla Gruevski, për vendimin e lëshuar më herët ku ai dënohej me dy vite burg.

Gruevski u dënua për keqpërdorim të parasë publike. Ai kishte blerë një makinë të tipit ‘Mercedes’, në vlerë prej 600 mijë euro.

Vendimi ka hyrë menjëherë në fuqi, dhe u është dorëzuar palëve, e që praktikisht Gruevski do të shkojë në burg, në momentin që e pranon vendimin, e që duhet të paraqitet që sonte.

Sot Kuvendi i Maqedonisë ka votuar për heqjen e mandatit të deputetit për Gruevskin, por për një gjë të tillë nuk kanë votuar shumica e deputetëve.

 


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply