Feja

Qeni i zi është shejtan


Qeni i zi është shejtan

Reviewed by on

November 10, 2018
.

Nëse dëshiron të jesh i qetë në shtëpinë dhe familjen tënde,atëherë mbroje shtëpinë nga shejtani i mallkuar me shkaqet të cilat na mësoj islami i pastërt. Pastroje shtëpinë tënde nga qentë,mos mbaj në shtëpi qenë,përveç qënit i cili e ruan shtëpinë apo edhe qenit të gjuetisë me kusht qe mos të jetë i zi asnjëri,sepse […]

Nëse dëshiron të jesh i qetë në shtëpinë dhe familjen tënde,atëherë mbroje shtëpinë nga shejtani i mallkuar me shkaqet të cilat na mësoj islami i pastërt. Pastroje shtëpinë tënde nga qentë,mos mbaj në shtëpi qenë,përveç qënit i cili e ruan shtëpinë apo edhe qenit të gjuetisë me kusht qe mos të jetë i zi asnjëri,sepse […]

Rating: 0

Qeni i zi është shejtanQeni i zi është shejtan

Nëse dëshiron të jesh i qetë në shtëpinë dhe familjen tënde,atëherë mbroje shtëpinë nga shejtani i mallkuar me shkaqet të cilat na mësoj islami i pastërt.

Pastroje shtëpinë tënde nga qentë,mos mbaj në shtëpi qenë,përveç qënit i cili e ruan shtëpinë apo edhe qenit të gjuetisë me kusht qe mos të jetë i zi asnjëri,sepse :
Muhammedi alejhisselam ka thënë:
Qeni i zi është shejtan.
Transmeton Imam Muslimi.

Hoxhe Musli ZymberiSource link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply