Sports

S’ do ta besoni, klauzola absurde që CR7 u ka vendosur punonjësve të tij!

Për shumë prej nesh, të punosh me Cristiano Ronaldon, do të ishte një kënaqësi. Paga sigurisht do të ishte shumë e lartë, do të ishte pranë një legjende të gjallë futbolli, që të frymëzon çdo ditë me punën e tij, do të takoje yje të tjerë të futbollit… Një punë ideale apo jo? Jo dhe […]

The post S’ do ta besoni, klauzola absurde që CR7 u ka vendosur punonjësve të tij! appeared first on TeleSport.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply