Kuzhina është pjesa kryesore e të gjitha shtëpive, kjo pasi koha më e madhe e ditës kalohet në të

Dhe modelimi i saj në mënyrë korrekte është mjaft i rëndësishëm, në mënyrë që të mos bëhen gabime të cilat mund të jenë të pa riparueshme, njofton Klan Kosova

Më poshtë kemi paraqitur disa gabime, si dhe mënyra se si do të duhej të ishin ato pjesë

Mënyra e aranzhimit të gjërave elektronike

Duhet përshtatur lartësia e duhur

Hapësirat e zbrazëta duhet plotësuar me gjëra të nevojshme

Ndriqimi duhet të jetë sa më i madh

Hapësirat poshtë kuzhinës nuk duhet të jenë