Kulture

Jeta e Luan Qerimit në role

Aktori i dashur për publikun Luan Qerimi la pas një karrierë të pasur me mbi 70 role në teatër dhe shumë të tjerë në celuloid. Rrugëtimi i tij skenik nisi në Teatrin e Ushtrisë dhe më pas, për mëse 35 vjet, ai dha kontributin e tij artistik në Teatrin Kombëtar. I paharruar kujtimi i tij! Në këto foto ju mund të shihni disa nga interpretimet e tij në teatër.

3 dhjetor 2018 (gazeta-Shqip.com)


Huazuar nga

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply