Lajme nga Kosova

Fito burse 60 për qind dhe vend pune me “Prime Education”

Prime Education është Institucion për Arsim dhe Aftësim Profesional (IAAP), synimi i të cilit është përgatitja profesionale e kandidateve me shkathtësitë, njohuritë dhe kompetencat e duhura të cilat i bëjnë ata të aftë për profesione të caktuara në treg.

Aktualisht Prime Education në bashkëpunim me OJQ Spero Jetë ofron bursa studentore 60%.

Afati i fundit për aplikim është deri më datën 20 Dhjetor 2018.

Bashkëpunimi i Prime Education me kompani të ndryshme në rajon dhe në Gjermani ju mundëson që të ofrojnë një vend pune për çdo kandidat të certifikuar me merita të larta.

Të gjithë të interesuarit për bursë mund të aplikojnë në: primeeducation.ks@gmail.com apo përmes telefonit 045607806 dhe 045141420.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply