Feja

Hasan el Basriu rahimehullah qante kur e lexonte Suren Jusuf dhe thoshte


Hasan el Basriu rahimehullah qante kur e lexonte Suren Jusuf dhe thoshte

Reviewed by on

December 8, 2018
.

Hasan el Basriurahimehullah qante kur e lexonte Suren Jusuf dhe thoshte;” Nuk ka Zot tjeter qe meriton te adhurohetme te drejte perveç Allahut. Sa shume mekate kane bere vellezerit e Jusufit; ungriten kunder babait te vet, e bene te çaj babain e tyre(jakubin alejhiselam), pikelluan baban e tyre, e moren vellain e tyre(Jusufin alejhi selam) […]

Hasan el Basriurahimehullah qante kur e lexonte Suren Jusuf dhe thoshte;” Nuk ka Zot tjeter qe meriton te adhurohetme te drejte perveç Allahut. Sa shume mekate kane bere vellezerit e Jusufit; ungriten kunder babait te vet, e bene te çaj babain e tyre(jakubin alejhiselam), pikelluan baban e tyre, e moren vellain e tyre(Jusufin alejhi selam) […]

Rating: 0

Hasan el Basriu rahimehullah qante kur e lexonte Suren Jusuf dhe thoshteHasan el Basriurahimehullah qante kur e lexonte Suren Jusuf dhe thoshte;
” Nuk ka Zot tjeter qe meriton te adhurohetme te drejte perveç Allahut. Sa shume mekate kane bere vellezerit e Jusufit; ungriten kunder babait te vet, e bene te çaj babain e tyre(jakubin alejhiselam), pikelluan baban e tyre, e moren vellain e tyre(Jusufin alejhi selam) sirob, e hodhen ne bunar vllain e tyre, mandej e genjyen babain e tyre ne lidhjeme zhdukjen e Jusufit alejhi selam dhe per shume gjera te tjera.
Pastaj, ne fund kerkuan nga babai i tyre qe t’ilutej per falje mekatesh tek Më Fisniku, Gjithmëshirshmi, Njerin dhe te Vetmin,Allahun xhele ue ala.Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply