Feja

Nëse një fëmijë rritet me pasuri ( të pa kontrolluar)


Nëse një fëmijë rritet me pasuri ( të pa kontrolluar)

Reviewed by on

December 8, 2018
.

Nëse një fëmijë rritet me kritikë, mëson të dënojë . Nëse një fëmijë rritet me dhunë, mëson të godasë . Nëse një fëmijë rritet me ironi , mëson të jetë i turpshëm . Nëse një fëmijë rritet me turp , mëson të ndihet fajtor . Nëse një fëmijë rritet me tolerancë , mëson të jetë […]

Nëse një fëmijë rritet me kritikë, mëson të dënojë . Nëse një fëmijë rritet me dhunë, mëson të godasë . Nëse një fëmijë rritet me ironi , mëson të jetë i turpshëm . Nëse një fëmijë rritet me turp , mëson të ndihet fajtor . Nëse një fëmijë rritet me tolerancë , mëson të jetë […]

Rating: 0

Nëse një fëmijë rritet me pasuri ( të pa kontrolluar)Nëse një fëmijë rritet me pasuri ( të pa kontrolluar)

Nëse një fëmijë rritet me kritikë, mëson të dënojë .

Nëse një fëmijë rritet me dhunë, mëson të godasë .

Nëse një fëmijë rritet me ironi , mëson të jetë i turpshëm .

Nëse një fëmijë rritet me turp , mëson të ndihet fajtor .

Nëse një fëmijë rritet me tolerancë , mëson të jetë i qetë .

Nëse një fëmijë rritet me inkurajim , mëson të ketë besim

Nëse një fëmijë rritet me ndershmëri , mëson drejtësinë.

Nëse një fëmijë rritet me përgjegjësi , mëson të jetë besnik .

Nëse një fëmijë rritet me miratimin , mëson të pranojë .

Nëse një fëmijë rritet me pasuri ( të pa kontrolluar) – mëson se çdo gjë ka vlerën e parasë dhe se jeta mund te blihet…

Nëse një fëmijë rritet me pranimin dhe miqësinë, mëson të gjejë dashurinë kudo në botë !!Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply