Feja

U lut gjithe diten qe t’ia prishte Allahu mesyshin, dhe gjate lutjes ndjente nxehtesi ne dore


U lut gjithe diten qe t’ia prishte Allahu mesyshin, dhe gjate lutjes ndjente nxehtesi ne dore

Reviewed by on

December 8, 2018
.

Nje burre qe kishte dhimbjene dore, dhe u ndikua ne ajetin „falni namazin dhe jepni zekatin“, sidomos tekjepni zekatin.Filloi te bente veprime te pakontrolluara. Ndikohej edhe nga ajetet e sadakase.Ai punonte ne nje dyqan dhe pronari i dyqanit i thonte te mos jepte sadaka, sepse ky jepte. U lut gjithe diten qe t’ia prishte Allahu […]

Nje burre qe kishte dhimbjene dore, dhe u ndikua ne ajetin „falni namazin dhe jepni zekatin“, sidomos tekjepni zekatin.Filloi te bente veprime te pakontrolluara. Ndikohej edhe nga ajetet e sadakase.Ai punonte ne nje dyqan dhe pronari i dyqanit i thonte te mos jepte sadaka, sepse ky jepte. U lut gjithe diten qe t’ia prishte Allahu […]

Rating: 0

U lut gjithe diten qe t’ia prishte Allahu mesyshin, dhe gjate lutjes ndjente nxehtesi ne doreNje burre qe kishte dhimbjene dore, dhe u ndikua ne ajetin „falni namazin dhe jepni zekatin“, sidomos tekjepni zekatin.Filloi te bente veprime te pakontrolluara. Ndikohej edhe nga ajetet e sadakase.Ai punonte ne nje dyqan dhe pronari i dyqanit i thonte te mos jepte sadaka, sepse ky jepte.

U lut gjithe diten qe t’ia prishte Allahu mesyshin, dhe gjate lutjes ndjent enxehtesi ne dore.
Duhet te jeshe i kujdesshem ndaj lutjeve temengjesit dhe te darkes, te besh lutjen e mesyshit dhe magjise: eudhubikelimati lahi temetimin sherri ma halek (i kerkoj mbrojtje Zotit me fjalet e tij te persorura qe teme ruaje prej sekeqes se cdo gjeje qe ka krijuar); ose eudhu bikelimeti lahi teemeh min kulishejtanin … ue min kuli ajnin lemeh (te me mbroje nga cdo shejtan dhe cdo sy shpues), etj.

Keto lutje jane tek mburoja. Ose lutjet qe i ben i semuri me fjalet e tij. Osete lutesh: O Allah nese kete semundje e kam nga mesyshi ose nga magjia,shkaterroje.Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply