Lajme nga Diaspora

Zvicra vazhdon përkrahjen për Maqedoninë në zhvillimin profesional

E Shtunë, 8 Dhjetor 2018 – 19:30
albinfo.ch

Ambasada Zvicerane në Maqedoni përmes një njoftimi ka thënë se Zvicra është e njohur  për arsimin dhe aftësimin profesional.

“Zvicra është njohur për arsimin dhe aftësimin e tij profesional. Një mësim i rëndësishëm që kemi mësuar është se ne duhet të përmirësojmë vazhdimisht sistemin e AFP-së për t’iu përshtatur ekonomisë dinamike”, thuhet në njoftimin e Ambasadës në Shkup.

Në njoftim gjithashtu shkruhet seZvicra  do të vazhdoj të përkrahë Maqedoninë në përmirsimin e e zhvillimit professional, përcjell albinfo.ch

“Duke pasur përvojën e Zvicrës, ne kemi kënaqësinë të përkrahim Maqedoninë në përmirësimin e mëtejshëm të zhvillimit të shkathtësive profesionale “.

Ambasadori Sybille Suter gjithashtu ka nënshkruar një   Memorandum të Mirëkuptimit për një fushatë shumëpalëshe për të promovuar karrierat profesionale dhe arsimin në Maqedoni.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply