Lajme nga Shqipëria

Emigrantët në ditën e dytë të protestës

Shqiptarë që jetojnë jashtë vendit, studentë, banorë të Unazës së Re në Tiranë, si dhe përfaqësues të shoqërisë civile kanë vijuar ditën e dytë të protestës përpara Kryeministrisë.

Ata bënë thirrje kundër varfërisë, papunësisë dhe braktisjes se vendit.

Emigrantët kanë paralajmëruar vijimin e protestës edhe ditën e dielë prej orës 12:00 deri në 14:00.

Tv Klan


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply