Feja

Kur femra është vajzë | Mjeksia Islame

Kur femra është vajzëKur femra është vajzë

Kur femra është vajzë :hap një derë nga dyertë e xhennetit për babain e saj,ndërsa kur të bëhet grua-bashkshorte e plotëson fenë e burrit të saj dhe kur të bëhet nënë kënaqësia e Allahut është në kënaqësinë e saj.
Sikur çdo burrë ta dinte pozitën-rolin e gruasë do të garonte në përkujdesjën dhe edukimin e saj.
Amër HalidSource link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply