Feja

Lutje shqip kundër kancerit | Mjeksia Islame


Lutje shqip kundër kancerit

Reviewed by on

December 29, 2018
.

O Allah, shkaterroje cdo mesysh dhe hased  qe shkakton kancer. O Allah, shkaterroje cdo gjurme te mesyshit dhe hasedit qe shkakton kancer. O Allah, shkaterroje kancerin dhe gjurmet e tij.| O Allah ,shkaterroje cdo magji dhe gjurme te tije qe shkaktojne kancer. O Allah ,shkaterroje cdo gjurme te semundjeve. O Allah ,shkaterroje cdo semundje. O […]

O Allah, shkaterroje cdo mesysh dhe hased  qe shkakton kancer. O Allah, shkaterroje cdo gjurme te mesyshit dhe hasedit qe shkakton kancer. O Allah, shkaterroje kancerin dhe gjurmet e tij.| O Allah ,shkaterroje cdo magji dhe gjurme te tije qe shkaktojne kancer. O Allah ,shkaterroje cdo gjurme te semundjeve. O Allah ,shkaterroje cdo semundje. O […]

Rating: 0

Lutje shqip kundër kanceritO Allah, shkaterroje cdo mesysh dhe hased  qe shkakton kancer.

O Allah, shkaterroje cdo gjurme te mesyshit dhe hasedit qe shkakton kancer.
O Allah, shkaterroje kancerin dhe gjurmet e tij.|
O Allah ,shkaterroje cdo magji dhe gjurme te tije qe shkaktojne kancer.
O Allah ,shkaterroje cdo gjurme te semundjeve.

O Allah ,shkaterroje cdo semundje.
O Allah jep sherim qe sheron cdo semundje.
Para ketyre lutjeve eshte mire qe te behet madherim Allahut , lexim Kurani dhe lutje profetike minimumi 30minuta deri 1 ore dhe pastaj te perseriten keto lutje min 30 min deri ne 1 ore cdo dite.
Krahas ketyre nuk perjashtohen medikamentet qe merren per trajtimin e semundjes qofte natyrale apo konvencionale , ndersa sherimi dhe suksesi vjen vetem nga Allahu.
Shperndaje mund te shpetosh jete me lejen dhe ndihmen e Allahut.

 Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply