Lajme nga Maqedonia

Marrëveshja e Prespës do të mundësojë integrimin euroatlantik të Maqedonisë –

Marrëveshja e Prespës u arrit edhe me përpjekje, mbështetje dhe pjesëmarrje të fortë të faktorit politik shqiptarë. Kjo është arsyeja pse faktori politik shqiptarë ka demonstruar se është shtetndërtues në kohën e turbulencave në rajon dhe jam i bindur se është pozitivisht e pranuar dhe vlerësuar nga vet Maqedonia, por edhe nga bashkësia ndërkombëtare, ka thënë në intervistën për gazetën “Koha”, ish presidenti kroat Stipe Mesiq.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply