Lajme nga Maqedonia

Qeveria tërheq Propozim-ligjin për parandalim e korrupsionit –

Qeveria tërheq Propozim-ligjin për parandalim të korrupsionit, ligji do të marrë flamur evropian.

Qeveria e tërheq Propozim-ligjin për parandalim të korrupsionit dhe përplasjen e interesave, i cili ka qenë në procedurë kuvendore. Vendimi është marrë në seancën e mbrëmshme qeveritare.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply