Feja

Rukje kunder kancerit dhe kancerit te gjirit

Rukje kunder kancerit dhe kancerit te gjiritRukje kunder kancerit dhe kancerit te gjirit
E Degjoni cdo dite me nijet sherimi, ndersa sherimi vjen vetem nga Allahu i Lartmadheruar.
Krahas degjimit nuk perjashtohen medikamenetet per sherimin e semundjes qofte natyrale apo konvencionale.
Si dhe beni lutje sa te mundeni per sherim nga kanceri apo cfaredo semundje qe keni.
Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply