Lajme nga Kosova

Vazhdojnë kolonat e gjata në Merdare

Qytetarët e Kosovës po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata nëpër pikat kufitare.

Ardhja e mërgimtarëve për festat e fundvitit, e ka shtuar fluksin e njerëzve, e bashkë me të edhe kolonat në kufi.

Sipas Qendrës për Menaxhimin e Kufijve, pritjet më të gjata janë në Muçibabë dhe në pikën kufitare të Dheut të Bardhë.

Aty qytetarëve po u duhet të presin deri në 60 minuta për të hyrë në Kosovë.

Ndërkaq, si rrallë herë pritjet për të hyrë në Kosovë nga Merdarja nuk shkojnë më gjatë se 10 minuta.

Kolona janë krijuar edhe në Han të Elezit, mirëpo aty nuk raportohet për pritje të gjata.

Në pikat tjera kufitare gjendja është më stabile.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply