Lajme nga Maqedonia

Autobusët urbanë me itinerar të ndryshuar gjatë festave –

Autobusët e transportit publik në Shkup për festat e fundvitit dhe të Krishtlindjeve do të qarkullojnë sipas itinerarit të ndryshuar. Nesër, më 31 dhjetor, autobusët e transportit publik do të qarkullojnë sipas itinerarit të pjesshëm të zakonshëm, ndërsa në mbrëmje dhe të martën do të punojnë sipas orarit të shtunës drejt të dielës. Të martën autobusët gjatë ditës do të qarkullojnë sipas itinerarit të së dielës, ndërsa të mërkurën do të zhvillohet sipas itinerarit të pjesshëm.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply