Feja

Fotografi i cili pasiqë e kishte bërë këtë,kishte rënë në depresion


Fotografi i cili pasiqë e kishte bërë këtë,kishte rënë në depresion

Reviewed by on

December 30, 2018
.

Kjo foto konsiderohet si një nga imazhet më të mira në dhjetë vitet e fundit, sepse ajo është prezantuar nga fotografi i cili pasiqë e kishte bërë atë,kishte rënë në depresion. Historia e kësaj fotoje na tregon se këta dy leoparda sulmuan këtë drenushë derisa ajo po luante me të vegjlit e sajë. Edhe pse […]

Kjo foto konsiderohet si një nga imazhet më të mira në dhjetë vitet e fundit, sepse ajo është prezantuar nga fotografi i cili pasiqë e kishte bërë atë,kishte rënë në depresion. Historia e kësaj fotoje na tregon se këta dy leoparda sulmuan këtë drenushë derisa ajo po luante me të vegjlit e sajë. Edhe pse […]

Rating: 0

Fotografi i cili pasiqë e kishte bërë këtë,kishte rënë në depresionKjo foto konsiderohet si një nga imazhet më të mira në dhjetë vitet e fundit, sepse ajo është prezantuar nga fotografi i cili pasiqë e kishte bërë atë,kishte rënë në depresion.
Historia e kësaj fotoje na tregon se këta dy leoparda sulmuan këtë drenushë derisa ajo po luante me të vegjlit e sajë.
Edhe pse ajo pati mundësi të ikë dhe ta shpëtojë vetën ajo vendosi tu japë një shans të vegjëlve të sajë të ikin sepse nëse ajo do të ikte e para nuk do të kishte kohë që të shpëtonin të vegjlit e sajë.
Pamja është momenti i fundit i nënës dhe se si ajo siguron që të vegjlit e sajë ikin në mënyrë të sigurtë para se të gllabërohen.

Nëna është i vetmi person në botë që mund të sakrifikojë jetën e saj për ne pa pagesë.
O Allah, ruaji ato nëna që janë gjallë kurse ato që kanë vdekur mëshiroi.(përshtatje)Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply