Lajme nga Maqedonia

Nga DAP shprehën të kënaqur me paraqitjet për regjistrimin e tatimit E-personal

Në sistemin e Drejtorisë për të Ardhura Publike për tatimin E-personal, deri më tani janë regjistruar rreth 640.000 qytetarë.

Afati për paraqitjen e tatimit skadon ditën e hënë. Ato do të mund të regjistrojnë tatimin në drejtoritë rajonale të DAP-it të cilat do të punojnë edhe për 31 dhjetor deri në orën 16:30.

Nga regjistrimi i deri tanishëm nga DAP thonë se janë të kënaqur dhe se nuk janë vërejtur probleme serioze.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply