Sports

Sportistët më të paguar në 2018, emrat dhe shifrat nga “Forbes”


Revista “Forbes” ka shpallur listën e personazheve sportive më të paguara në botë për vitin 2018. I pari është shpallur boksieri amerikan, Floid Mejuedher, i cili ka arkëtuar gjatë 2018-ës plot 315 milionë euro. Pas tij podiumi plotësohet nga dy prej futbollistëve që kanë shkruar epokën e futbollit në 10 vitet e fundit. Lionel Mesi […]

Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply