Lajme nga Shqipëria

Bashkia nis ndërtimin e rrjetit të kanalizimeve në Ndroq

Krahas investimeve brenda qytetit, fokusi i punës së Bashkisë së Tiranës në këto katër vite ka qenë edhe përmirësimi i infrastrukturës dhe i shërbimeve në zonat rurale.

Kështu deklaron Bashkia e cila ka nisur punën për ndërtimin e sistemit të kanalizimeve në Ndroq, duke zgjidhur një problem disavjeçar të këtyre banorëve.

Mjetet e rënda dhe punonjësit po shtrijnë rrjetin e tubacioneve të kanalizimeve duke hapur në këtë mënyrë një perspektivë të re zhvillimi për gjithë këtë zonë dhe përmirësuar ndjeshëm cilësinë e jetës së tyre.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply