Lajme nga Maqedonia

Çka ka Zvicra më shumë se Likova? (Foto)

Këto fotografi janë bë te penda mbi fshatin Likovë dhe dëshmojnë për bukuritë përrallore të krijuara pas reshjeve të borës, si dhe për potencialin turistik që posedon ky rajon i lënë pas dore.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply