Feja

DUAJ DHE MOS URREJ…!!!  | Mjeksia Islame


DUAJ DHE MOS URREJ…!!! 

Reviewed by on

January 14, 2019
.

DUAJ DHE MOS URREJ…!!! Trego te verteten dhe mos genje. . . Nese gabon, kerko falje dhe pendohu. . . Nese te kerkojne falje, fali se dhe vet ti gabon. . . Nese te flasin keq, ti hesht dhe duro. . . Nese te bejn mire, mos ua harro, ktheje te miren dyfish. . . […]

DUAJ DHE MOS URREJ…!!! Trego te verteten dhe mos genje. . . Nese gabon, kerko falje dhe pendohu. . . Nese te kerkojne falje, fali se dhe vet ti gabon. . . Nese te flasin keq, ti hesht dhe duro. . . Nese te bejn mire, mos ua harro, ktheje te miren dyfish. . . […]

Rating: 0

DUAJ DHE MOS URREJ…!!! DUAJ DHE MOS URREJ…!!!
Trego te verteten dhe mos genje. . .
Nese gabon, kerko falje dhe pendohu. . .
Nese te kerkojne falje, fali se dhe vet ti gabon. . .
Nese te flasin keq, ti hesht dhe duro. . .
Nese te bejn mire, mos ua harro, ktheje te miren dyfish. . .
Nese don qe te jesh njeri i mire, mendo dhe vepro vetem mire. . . Nje dite do te largohesh nga kjo bote dhe shperblimin e ke ne boten tjeter. .
“Zoti ynë na jep të mira në këtë jetë, të mira edhe në botën tjetër dhe na ruaj prej dënimit me zjarr”!(Kur’an; 2:201)Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply