Feja

Gjashtë fortesat që të mbrojnë nga e keqja e xhindëve dhe shejtanëve! (Fjala Bismilah është shumë me rëndësi për cdo gjë që bën)

Gjashtë fortesat që të mbrojnë nga e keqja e xhindëve dhe shejtanëve! (Fjala Bismilah është shumë me rëndësi për cdo gjë që bën)Gjashtë fortesat që të mbrojnë nga e keqja e xhindëve dhe shejtanëve! Shejh Sead el AtikSource link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply