Feja

Limoni dhe portokalli, arma e re kundër peshës


Limoni dhe portokalli, arma e re kundër peshës

Reviewed by on

January 14, 2019
.

Portokallët dhe limonët nuk janë vetëm një pako me vitaminën C, por ata mund të ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve të shkaktuara nga pesha gjithashtu. Këta fruta mund të ndihmojnë në zvogëlimin e sheqerit dhe yndyrës në gjak, shkruan DailyMail. Frutat jo vetëm që kanë shumë vitamina por kanë edhe sasi të lartë të antioksidantëve, […]

Portokallët dhe limonët nuk janë vetëm një pako me vitaminën C, por ata mund të ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve të shkaktuara nga pesha gjithashtu. Këta fruta mund të ndihmojnë në zvogëlimin e sheqerit dhe yndyrës në gjak, shkruan DailyMail. Frutat jo vetëm që kanë shumë vitamina por kanë edhe sasi të lartë të antioksidantëve, […]

Rating: 0

Limoni dhe portokalli, arma e re kundër peshësPortokallët dhe limonët nuk janë vetëm një pako me vitaminën C, por ata mund të ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve të shkaktuara nga pesha gjithashtu.

Këta fruta mund të ndihmojnë në zvogëlimin e sheqerit dhe yndyrës në gjak, shkruan DailyMail.

Frutat jo vetëm që kanë shumë vitamina por kanë edhe sasi të lartë të antioksidantëve, që parandalojnë obezitetin dhe sëmundjet e zemrës që ndërlidhen me të si dhe diabetin, transmeton KosovaPress.Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply