Lajme nga Maqedonia

Ndalim qarkullimi për automjetet e rënda në rrugën Strugë-Dibër

Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet aktualisht nëpër rrugë të lagët, ndërsa në disa vende ka mbetje bore dhe akulli. Në këto kushte është vendosur ndalim qarkullimi për lëvizjen e automjeteve të tonazhit të rëndë në rrugën inter-urbane Dibër-Strugë. Ndërsa shikueshmëria është ulur prej 50 deri 100 metra për shkak të mjegullës së dendur në rrugën Tetovë-Zhelinë dhe Gradsko-Negotino. Intensiteti i trafikut për momentin në rrugët urbane është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply