Kuriozitete

Qentë ngecën në varkë, papritmas një “krijesë” e papritur vjen dhe iu ndihmon

Në një video të publikuar në YouTube, shihen dy qenë të ngecur në një varkë në lumë, duke “qarë” dëshpërimisht për ndihmë.
Ata duket se frikësohen aq shumë nga uji sa që nuk guxojnë të kërcejnë nga varka dhe të notojnë prapa në breg.

Qentë ngecën në varkë dhe kërkonin të dilnin që aty, duke ulëritur me dëshpërim që dikush t’iu ndihmonte, transmeton Gazeta Express.

Dhe kur më së paku e pritën, një kafshë tjetër erdhi dhe i ndihmoi ata. Shikojeni videon e shpëtimit të tyre:


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply