Feja

Rrugën nga të tjerët mund ta mësosh, por vetë duhet të udhëtosh


Rrugën nga të tjerët mund ta mësosh, por vetë duhet të udhëtosh

Reviewed by on

January 14, 2019
.

Rrugën nga të tjerët mund ta mësosh, por vetë duhet të udhëtosh Mjalti është i ëmbël vetëm atëherë kur ta shijosh Ëmbëlsia e tij nuk është as te ti e as te bletët Shija është te takimi që brenda qenies i zgjon jetët Shpresa është veç mendim mes teje dhe një qëllimi Po s’ndjeve uri, […]

Rrugën nga të tjerët mund ta mësosh, por vetë duhet të udhëtosh Mjalti është i ëmbël vetëm atëherë kur ta shijosh Ëmbëlsia e tij nuk është as te ti e as te bletët Shija është te takimi që brenda qenies i zgjon jetët Shpresa është veç mendim mes teje dhe një qëllimi Po s’ndjeve uri, […]

Rating: 0

Rrugën nga të tjerët mund ta mësosh, por vetë duhet të udhëtoshRrugën nga të tjerët mund ta mësosh, por vetë duhet të udhëtosh
Mjalti është i ëmbël vetëm atëherë kur ta shijosh
Ëmbëlsia e tij nuk është as te ti e as te bletët
Shija është te takimi që brenda qenies i zgjon jetët
Shpresa është veç mendim mes teje dhe një qëllimi
Po s’ndjeve uri, mendja s’rri te ushqimi,
Po s’të dogji etja, nuk nisesh tek burimi,
Po s’të dogji malli, s’është i bukur takimi.Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply