Lajme nga Shqipëria

10 shkolla dhe kopshte të rikonstruktura

Brenda 3 viteve te fundit bashkia e Urës Vajgurore ka rikonstruktuar dhe ndërtuar nga e para 10 shkolla dhe 10 kopshte.

Kryeministri Edi Rama dhe ministri Blendi Klosi ishte në shkollën e Syzezës, një shkollë e rikonstruktuar nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve. Me buxhetin afatmesem të kësaj bashkie do të ndërtohen edhe 2 kopshte, të cilat aktualisht ndodhen ne territorin e shkollave.

Sëbashku me nxënësit e kësaj shkolle “Refat Bani”, kryeministri mbolli simbolikisht një pemë në hapësirën përreth shkollës, duke iu bashkuar kështu nismës së gjelbër “Krijo oksigjenin tënd!”

 Tv Klan


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply